fbpx

100% VERKOCHT

BELEEF DOWNTOWN

Op een unieke plek aan de Baan, met de Witte de With en het Maritiem Museum om de hoek, komt de unieke woontoren Downtown. De winkels op de Meent zijn je inloopkast. Beschouw het Museumpark maar gewoon als jouw achtertuin. Geniet van de koks in de talloze keukens om je heen. Denk maar gerust dat al die kunstwerken in de musea eigenlijk ook aan jouw muur hangen. Shoppen, cultuur snuiven, sporten, ontspannen. De stad is van jou. Gratis bij een Downtown appartement.

BEKIJK WONINGEN EN HET UITZICHT 

Downtown in het Baankwartier biedt een diversiteit aan woningen. Van fraaie studio’s, twee-en driekamer appartementen, luxe penthouses en bijzondere tweelaagse lofts. In totaal komen er 134 appartementen in de koopsfeer variërend van 40 tot 158 m2. De toren is ontworpen met grote ramen rondom en veel buitenruimte, tot wel 2,4 m diep. Dakterrassen met groen maken wonen in de stad extra aantrekkelijk.

DOCUMENTATIE

Alle verkoopdocumentatie, waaronder de prijslijst, plattegronden en de brochure, is hieronder digitaal beschikbaar. Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen of stel je vraag aan de makelaar.

HEB JE EEN VRAAG EN WIL JE DIRECT ANTWOORD?

BEL 010-3007117

TW3 Makelaars
Veerhaven 4
3016 CJ Rotterdam
info@tw3.nl