fbpx

THE
APARTMENTS


___Downtown in het Baankwartier biedt een diversiteit aan woningen. Van fraaie studio’s, twee-en driekamer appartementen, luxe penthouses en bijzondere tweelaagse lofts. In totaal komen er 134 appartementen in de koopsfeer variërend van 40 tot 158 m2 en 32 huurappartementen voor starters die door Havensteder zullen worden verhuurd. Tevens wordt er een zorgprogramma voor zorgverstrekker Antes op één verdieping in Downtown gerealiseerd met een eigen zelfstandig entree aan de Hoornbrekerstraat.

Downtown is in pre-sale

In het kleinschalige Downtown geniet je van het samen wonen in de stad Rotterdam. Je buren komen uit alle fasen van het leven. Wat jullie met elkaar gemeen hebben? De liefde voor de stad en natuurlijk het formidabele uitzicht vanaf je balkon en terras over de Leuvehaven, De Maas en het Baankwartier. Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven op de woning(en) van jouw voorkeur via de woningzoeker.

WOONTYPES


___Downtown Rotterdam is ontworpen met een rijke mix aan woningtypen: studio’s, 2-3 kamerappartementen, penthouses en tweelaagse lofts. Van de laatste worden er een paar woon-werk lofts gerealiseerd.  Het biedt ruimte voor jong en oud en is gelegen nabij het stadscentrum en het openbaar vervoer. De toren is ontworpen met grote ramen rondom en veel buitenruimte, tot wel 2,4 m diep. Dakterrassen met groen maken wonen in de stad extra aantrekkelijk. Het is een nieuwe vorm van luxe die stadsbewoners belangrijk vinden. Het ontwerp- en woonprogramma weerspiegelt de stad Rotterdam: afwisselend, stoer en eigenzinnig.

Urban loft


3 KAMERS
75-128 M²
VANAF 425.000,- V.O.N.

Urban apartment


3 KAMER
73-100 M²
VANAF 290.000,- V.O.N.

City Apartment


2 KAMER
46-56 M²
VANAF 232.500,- V.O.N.

Penthouse


4 KAMERS
120-139 M²
VANAF 675.000,- V.O.N.

Studio


1 KAMER
40-47 M²
VANAF 217.000,- V.O.N.

Work loft


3- 4 KAMER
106-158 M²
VANAF 455.000,- V.O.N.

FACILITEITEN

___In Downtown geniet je van een appartement dat luxe is afgewerkt en voorzien is van alle gemakken. Vloerverwarming/koeling, een riant balkon, veel glas en licht en hoogwaardig sanitair dat je zelf nog kunt selecteren. Je kunt er parkeren, hebt een inpandige berging en minstens twee plekken in de fietsenstalling. Daarnaast is er een daktuin voor gemeenschappelijk gebruik.

INSCHRIJVEN VOOR EEN WONING?

Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven op de woning(en) van jouw voorkeur, waarna de makelaar contact zal opnemen om de volgende stap te zetten naar je droomwoning. Lees meer over de inschrijfprocedure in de downloads.

Meer informatie? Vul onderstaande formulier in.

Inschrijfformulier Presale

TW3 Makelaars
Veerhaven 4
3016 CJ Rotterdam
010 – 300 7117
info@tw3.nl