fbpx

OVER ONS


___

Downtown is ontworpen en ontwikkeld door een gedreven groep mensen met passie voor de stad.

Wie zijn de mensen achter Downtown? Dat lees je hier:

Mathi Gijbels

Mathi Gijbels

life

“De verscheidenheid van Downtown is uniek te noemen. Zowel op het gebied van architectuur als op het gebied van de woningen onderscheidt Downtown zich in de stad Rotterdam”

Timo Colsen

Timo Colsen

SENS real estate

“Downtown kenmerkt zich door een gevarieerd woningprogramma bereikbaar voor iedereen. De grote buitenruimtes in combinatie met de ligging en het fantastische uitzicht geven een gevoel van verbondenheid met de stad. Dit maakt het project heel bijzonder”

marco jongeleen

marco jongeleen

tw3 makelaars

“Met de komst van Downtown is Rotterdam weer een mooie woontoren rijker. Het bijzondere aan Downtown zijn de terrassen waardoor er een enorme City woonbeleving ontstaat zowel in de woning als buiten op je terras.”

Abdel Salemi

Abdel Salemi

SENS REAL ESTATE

“Naast de locatie en architectuur, draait het allemaal om gevoel. Downtown is door ons en het hele ontwerpteam met heel veel gevoel en passie ontworpen, zelfs voor de kleine details, dat ik ervan overtuigd ben dat wonen in Downtown als heel fijn ervaren zal worden.”

ORESTI SARAFOPOULOS

ORESTI SARAFOPOULOS

OZ ARCHITECT

“Downtown reflecteert de stad Rotterdam in ontwerp en woningprogramma: gevarieerd, stoer en eigenzinnig.”

ALBERT-JAN MOERMAN

ALBERT-JAN MOERMAN

DIRECTEUR BOUW

“Downtown, het resultaat van samenwerken en toegevoegde waarde creëren. Stoerheid, variatie en innovatie komen zo op een geweldige locatie samen in een prachtig gebouw.”

HEB JE EEN VRAAG EN WIL JE DIRECT ANTWOORD?

BEL 010-3007117

TW3 Makelaars
Veerhaven 4
3016 CJ Rotterdam
info@tw3.nl