fbpx

THE PLACE

 

 ___De winkels op de Meent zijn je inloopkast. Beschouw het Museumpark maar gewoon als jouw achtertuin. Geniet van de koks in de talloze keukens om je heen. Denk maar gerust dat al die kunstwerken in de musea eigenlijk ook aan jouw muur hangen. Shoppen, cultuur snuiven, sporten, ontspannen. De stad is van jou. Gratis bij een Downtown appartement.


___Waterrijk Maritiem District

Vanaf je grote Downtown-balkon kijk je uit op het Maritiem District. Met indrukwekkende historische schepen, interessante musea en overal gezellige restaurants. Dit oude havengebied is nu een populair uitgaansgebied. Maar ook dé plek om te ontspannen aan de waterkant, terwijl de schepen en cruiseboten langzaam voorbijvaren.

downtown_maritiemdistrict_rotterdam


___Witte de With

In de Witte de Withstraat is het altijd feest. Voor iedereen. Hier vind je originele kunstgaleries, cafés, restaurants, musicstores, boetieks en pop-up winkels die net even anders zijn. Omgeven door levendige terrassen, die de sensationele sfeer versterken. Kortom: dé plek waar wonen in Downtown voor staat.

downtown_maritiemdistrict_rotterdam


___De Meent

De langste straat van Rotterdam. Op de Meent is altijd wat te doen. Hier doe je je dagelijkse boodschappen, geniet je van een vijfsterrenlunch, koop je de nieuwste zomercollectie en sluit je de dag af met een gezellige borrel. Never a dull moment.

downtown_meent_rotterdam


___Euromastpark

Struin op een prachtige zondagmorgen langs eeuwenoude bomen, mooie waterpartijen en pittoreske doorkijkjes in Het Park bij de Euromast. Dit buitengewone park is na de Oude Plantage het oudste park van Rotterdam. Wie weet spot jij hier tijdens een wandeling, picknick, festival of barbecue de dikste boom van de stad.

downtown_euromastpark_rotterdam

WOONTYPES


___Downtown Rotterdam is ontworpen met een rijke mix aan woningtypen: studio’s, 2-3 kamerappartementen, penthouses en tweelaagse lofts. Van de laatste worden er een paar woon-werk lofts gerealiseerd.  Het biedt ruimte voor jong en oud en is gelegen nabij het stadscentrum en het openbaar vervoer. De toren is ontworpen met grote ramen rondom en veel buitenruimte, tot wel 2,4 m diep. Dakterrassen met groen maken wonen in de stad extra aantrekkelijk. Het is een nieuwe vorm van luxe die stadsbewoners belangrijk vinden. Het ontwerp- en woonprogramma weerspiegelt de stad Rotterdam: afwisselend, stoer en eigenzinnig.

 

Studio


1 KAMER
40-47 M²
VANAF 217.000,- V.O.N.

City Apartment


2 KAMER
46-56 M²
VANAF 232.500,- V.O.N.

Urban Apartment


3 KAMER
73-100 M²
VANAF 290.000,- V.O.N.

Penthouse


4 KAMERS
120-139 M²
VANAF 675.000,- V.O.N.

Urban loft


3 KAMERS
75-128 M²
VANAF 425.000,- V.O.N.

Work loft


3- 4 KAMER
106-158 M²
VANAF 455.000,- V.O.N.

TW3 Makelaars
Veerhaven 4
3016 CJ Rotterdam
010 – 300 7117
info@tw3.nl