fbpx

Een appartement met 6.537 m2 aan terras om op neer te strijken. Dat is wonen in DOWNTOWN. Midden in het centrum van dynamisch Rotterdam en dus omgeven door de nieuwste restaurants, gezelligste terrassen en mooiste boetieks. De zeventig meter hoge woontoren met zeer grote buitenruimtes verrijst in het Baankwartier, vlakbij de hippe en levendige Witte de Withstraat. Een unieke plek met woon-werkunits, appartementen, maisonnettes, lofts en penthouses. 
In DOWNTOWN woon je met beide benen in de stad.

_THE PLACE

DOWNTOWN is nieuwbouw op een echt Rotterdamse plek. Aan de Baan, op een bruisende, stadse locatie. Een weergaloze hotspot voor eigentijdse stedelingen die vol in het leven staan. De stoere, kleinschalige woontoren met grote terrassen weerspiegelt de bijzondere diversiteit van playground Rotterdam.

WATERRIJK
MARITIEM
DISTRICT

Vanaf je grote DOWNTOWN-balkon kijk je uit op het Maritiem District. Met indrukwekkende historische schepen, interessante musea en overal gezellige restaurants. Dit oude havengebied is nu een populair uitgaansgebied. Maar ook dé plek om te ontspannen aan de waterkant, terwijl de schepen en cruiseboten langzaam voorbijvaren.

WITTE DE WITH

In de Witte de Withstraat is het altijd feest. Voor iedereen. Hier vind je originele kunstgaleries, cafés, restaurants, musicstores, boetieks en pop-up winkels die net even anders zijn. Omgeven door levendige terrassen, die de sensationele sfeer versterken. Kortom: dé plek waar wonen in DOWNTOWN voor staat.

DE MEENT

De langste straat van Rotterdam. Op de Meent is altijd wat te doen. Hier doe je je dagelijkse boodschappen, geniet je van een vijfsterrenlunch, koop je de nieuwste zomercollectie en sluit je de dag af met een gezellige borrel. Never a dull moment.

HET PARK BIJ
DE EUROMAST

Struin op een prachtige zondagmorgen langs eeuwenoude bomen, mooie waterpartijen en pittoreske doorkijkjes in Het Park bij de Euromast. Dit buitengewone park is na de Oude Plantage het oudste park van Rotterdam. Wie weet spot jij hier tijdens een wandeling, picknick, festival of barbecue de dikste boom van de stad.

_THE VIEW

De appartementen in DOWNTOWN zijn omgeven door zeer grote balkons, in verschillende maten. Allemaal met een uitnodigend karakter, waardoor je in je eigen appartement perfect kunt ontsnappen aan de stadse hectiek. Zo sla je aan het einde van de dag de deuren open naar je zeer ruime balkon – 2,5 meter diep – en geniet je van het panoramische uitzicht over de stad en het water. De comfortabele buitenruimte wordt nog eens extra verlengd met een omloop. En als bewoner van DOWNTOWN krijg je exclusief toegang tot de weelderige, gemeenschappelijke tuin op het dak.

DE LUCHT KLEURT ELKE DAG ANDERS

_THE APARTMENTS

DOWNTOWN aan de Baan biedt een diversiteit aan woningen. Van fraaie starterswoningen, woon-werkunits tot stijlvolle maisonnettes, lofts en penthouses. In totaal komen er 134 koopappartementen, variërend in grootte tussen 40 m2 en 145 m2. DOWNTOWN verrijkt Rotterdam met woningen voor allerlei typen bewoners.

DOWNTOWN Apartments biedt een grote diversiteit aan woningen, van woon-werkunits tot maisonnettes en van lofts tot penthouses. Bekijk hieronder alvast één van de vele appartementen.

3 KAMER APPARTEMENT

4 KAMER APPARTEMENT

4 KAMER APPARTEMENT

2 KAMER APPARTEMENT

_NEWS

VERGUNNING VOOR DOWNTOWN IS AANGEVRAAGD!

Met plezier kunnen we je meedelen dat in april de omgevingsvergunningaanvraag voor Downtown is ingediend. Verwacht wordt dat deze aanvraag op korte termijn bekend wordt gemaakt via ”Officiële Bekendmakingen”. Vanaf heden zal ook meer informatie op onze website komen te staan. Uiteraard zullen we je bij nieuwe informatie op de hoogte stellen.

_CONTACT

Downtown gaat in het najaar 2020 in verkoop. Nieuwsgierig? Vul onderstaande formulier in en we houden je op de hoogte van het laatste nieuws! 

Inschrijfformulier Presale

HEB JE EEN VRAAG EN WIL JE DIRECT ANTWOORD?

BEL 010-3007117

TW3 Makelaars
Veerhaven 4
3016 CJ Rotterdam
info@tw3.nl